Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Inkubacija

Ako ste poduzetnik početnik ili poduzetnik u procesu jačanja tržišne pozicije, MTS će maksimalno olakšati vaš razvoj.

Poduzetnici u području naprednih tehnologija i inovacija te kreativnih industrija mogu koristiti potporne inkubacijske usluge MTS-a:

Prednosti koje nudi Mali tehnopolis Samobor

  • Moderno uređen prostor na prostoru bivše vojarne Taborec
  • Subvencionirani najam prostora od strane Grada Samobora: prva godina 70% iznosa najamnine, druga godina 50% iznosa najamnine, treća godina 30% iznosa najamnine
  • Zajednički prostor za druženje
  • Dvorana za sastanke
  • Širokopojasni internet
  • Uslugu primanja pošte
  • Mogućnost usluga specijalističke 3D opreme
  • Besplatno kopiranje, printanje i skeniranje
  • Besplatno sudjelovanje na edukacijskim seminarima, radionicama, predavanjima, konferencijama i savjetovanjima u organizaciji Poduzetničkog centra Samobor i Malog Tehnopolisa Samobor

 

 

Korisnici

PROBOT d.o.o.

Tvrtka PROBOT je startup osnovan 2019. godine. Osnivači su Monika Mikac i Tomislav Matek.  Tvrtka razvija inovativno trening rješenje za slobodne udarce. Proizvod je vezan uz visoku tehnologiju u području strojarstva, elektrotehnike i IT sektora. Riječ je o modularnoj spravi za nogometni trening slobodnog udarca na kojoj se mogu podesiti različiti parametri.  

stjepan@probot.hr

Fair Services d.o.o.

Tvrtka FAIR SERVICES  osnovala je Melanie Snelec 2015. godine. Tvrtka pruža usluge organizacije sajmova gospodarskim subjektima iz Hrvatske i inozemstva te usluge povezivanja s tržištem Savezne Republike Njemačke. Klijentima je na raspolaganju i bogati know how za uspostavljanje i unapređenje poslovnih odnosa prema potencijalnim partnerima u njemačkom govornom području.

Kao izvorni govornici također nude mogućnost izrade svih vrsta prijevoda vrhunske kvalitete te usluge sudskog tumača za njemački jezik.

melanie.snelec@fair-services.eu

Mostarac Barnes d.o.o.

Tvrtka je osnovana 2020. godine.

Osnovna djelatnost tvrtke su konzultantske usluge i poslovna podrška malim i srednjim poduzetnicima.

Pruža se pomoć hrvatskim ICT tvrtkama na tržište Velike Britanije te se pomaže  tvrtkama u procesu pribavljanja financijskih sredstava.

Osoba za kontakt: Dragana Mostarac Barnes.

dragana@mostaracbarnes.com

www.mostaracbarnes.com

Fitness consulting d.o.o.

Tvrtka je osnovana 2019. godine. Bavi se razvojem fitness opreme za vježbanje osoba s posebnim potrebama.

Osoba za kontakt: Vanja Rađenović Fijan.

vanja@fitnessof.com

ZiD obrt za usluge

Obrt je osnovan 2019. godine. Bavi se računalnim programiranjem, istraživanjem tržišta te izradom internetskih trgovina.

Osoba za kontakt: Zrinka Kušer.

Zrinka.kuser@gmail.com

FRESHUP BE j.d.o.o.

Tvrtka FRESHUP BE je startup za usluge poslovnog savjetovanja, osnovan 2021.

 Pružaju se usluge za razvoj i usmjeravanje poslovanja poput promocije, rebrandinga, financijskog i bankarskog vještačenja, kriznog  menadžmenta, kontrolinga, primjene chat-boot-a, okrupnjivanje znanja i umrežavanje i analiza tržišta.

Osoba za kontakt: Maja Škarica Labura

maja.labura9@gmail.com

PINE STUDIO d.o.o.

PINE STUDIO  osnovan je 2014. godine.  

Osnivači tvrtke su Tomislav Podhraški, Vladimir Koščica,  Vjekoslav Krajačić i Boris Barbir. Osnovna djelatnost PINE STUDIA je razvoj i produkcija video igara.

Trenutno su u produkciji dva projekta: Cats in Time i Escape Simulator a projekti STARLESS i The Few su u preprodukciji. 

Osoba za kontakt: Vladimir Koščica.

business@pinestudio.com

https://pinestudio.co/

Elproms Team j. d.o.o.

Tvrtka Elproms Team  d.o.o. osnovana je 2018. godine. Osnivač tvrtke su Josip Oroz i Lovro Stipanović. Samoborski inovatori koji su sa svojim znanjem i inovacijama osvojili medalje diljem svijeta. Primarni ciljevi tvrtke su razvoj elektronike i software-a za sustave pametnih kuća. Tvrtka trenutno razvija vlastiti sustav za upravljanje kućnom automatizacijom koji će obuhvaćati svaki segment smart home uređaja.

Osoba za kontakt: Nedeljko Štefanić

Elproms@elproms.com

www.elproms.com

Technologic Industry d.o.o.

Tvrtka Technologic Industry d.o.o. osnovana je 2019. godine. Osnovna djelatnost je razvoj i proizvodnja bespilotnih letjelica i sustava autonomnih bespilotnih letjelica / robota.

Osoba za kontakt: Tomislav Skupnjak

tomislav@technologic.hr

Hakuna Matata Design j.d.o.o.

Tvrtka Hakuna Matata Design j.d.o.o. osnovana je 2020. godine. Osnovna djelatnost je usluga digitalnog tiska na tekstil te proizvodnja suvenira, orijentiranih na promociju Samobora.

Osoba za kontakt: Miroslav Burčak.

Smb.snoopy@gmail.com

Black Sun d.o.o.

Tvrtka Black Sun d.o.o. osnovana je 2019. godine. Osnivač tvrtke je Miroslav Rastović. Primarni ciljevi tvrtke su etablirati se u ponudi visoko učinovitih modula za auto-moto industriju, tehnološka rješenja u automobilističkom sportu, izrada prototipa modularnog solarnog vozila te sastavljanje prototipa bespilotnih letjelica pogonjenih HYPER-M tehnologijom.

Osoba za kontakt: Miroslav Rastović

mr@blacksun.engineering

Vending Connection System d.o.o.

Tvrtka Vending Connection System d.o.o. osnovana je 2019. godine. Osnivač tvrtke je Tomislav Kralj. Osnovna djelatnost tvrtke je razvoj, proizvodnja i održavanje sustava koji omogućuje fiskalizaciju samoposlužnim aparatima.

Osoba za kontatk: Tomislav Kralj

tomislav@vcs.hr

https://www.vcs.hr/

Sparky solution d.o.o

Tvrtka Sparky solution d.o.o. razvija inovativna rješenja bazirana na podatkovnoj znanosti i umjetnoj inteligenciji. Njihova rješenja su implementirana na međunarodnim tržištima te raznim industrijama poput proizvodnje, financija, telekoma. Također, pružaju usluge poslovnog savjetovanja u cilju pomoći klijentima da bolje iskoriste potencijal vlastitih podataka.

Osoba za kontakt: Živko Krstić

info@sparky.science

https://sparky.science

Unilink Media j.d.o.o.

Tvrtka Unilink Media j.d.o.o. osnovana je 2014. godine. Osnivač tvrtke je Darko Majić. Osnovne djelatnosti tvrtke su digitalni marketing, SEO (optimizacija web stranica), razvoj e-commerce rješenja te inovativnih sustava oglašavanja.

Osoba za kontakt: Darko Majić

 

info@unilink-media.com

www.unilink-media.com