Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Inkubacija

Ako ste poduzetnik početnik ili poduzetnik u procesu jačanja tržišne pozicije, MTS će maksimalno olakšati vaš razvoj.

Poduzetnici u području naprednih tehnologija i inovacija te kreativnih industrija mogu koristiti potporne inkubacijske usluge MTS-a:

Prednosti koje nudi Mali tehnopolis Samobor

  • Moderno uređen prostor na prostoru bivše vojarne Taborec
  • Subvencionirani najam prostora od strane Grada Samobora: prva godina 70% iznosa najamnine, druga godina 50% iznosa najamnine, treća godina 30% iznosa najamnine
  • Zajednički prostor za druženje
  • Dvorana za sastanke
  • Širokopojasni internet
  • Uslugu primanja pošte
  • Mogućnost usluga specijalističke 3D opreme
  • Besplatno kopiranje, printanje i skeniranje
  • Besplatno sudjelovanje na edukacijskim seminarima, radionicama, predavanjima, konferencijama i savjetovanjima u organizaciji Poduzetničkog centra Samobor i Malog Tehnopolisa Samobor

 

 

Korisnici

Automation Design Solutions d.o.o.

Tvrtka Automation Design Solutions d.o.o. je novoosnovana tvrtka u području inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje. Tvrtka se planira baviti sa projektiranjem i izvođenjem sustava automatizacije u granama industrije kao što su obnovljivi izvori energije ( solarne elektrane), procesna industrija (postrojenje za proizvodnju vodika), postrojenja za preradu plina i proizvodnju električne energije (kogeneracijska postrojenja ) te izradom softvera za navedene grane industrije primjenom najnovijih tehnologija za predviđanje i upravljanje ( neuronske mreže).

Glavni cilj tvrtke Automation Design Solutions d.o.o. je ostvariti prihode pružanjem usluga i novih rješenja u energetici i automatizaciji. Također jedan o ciljeva je omogućiti tranziciju industrije i transporta temeljenih na ugljikovodicima na obnovljive izvore energije kroz visoki stupanj automatizacije projekata koje planira plasirati na tržište.

danijel.krznar@gmail.com

PEONY, obrt za poboljšanje kvalitete života, vl. Bernarda Nenadić

Obrt PEONI, pokrenut od strane Bernarda Nenadić, medicinske sestre s više od 20 godina iskustva, specijaliziran je za pružanje usluga laserske akupunkture i Cupping terapije u Samoboru. Bernarda, koja je završila certificirane edukacije iz Trigger point terapije, Cupping terapije i Laserske akupunkture, kombinira tradicionalnu medicinu s modernim tehnologijama.

Laserska akupunktura koristi infracrvene zrake i neionizirajuće zračenje, dok je Cupping terapija modernizirana verzija stare kineske metode. Obje terapije su ekološki prihvatljive, sigurne i ne proizvode opasan otpad. Bernarda kroz obrt planira postati vodeći centar za primjenu novih tehnologija u medicini. Usluga je usmjerena na stanovnike Samobora, Sv. Nedelje, Brežica, Zagreba i Zagrebačke županije, s ciljem zadovoljenja rastuće potražnje uzrokovane povećanjem životnog standarda i svijesti o zdravlju. 

bernarda.nenadic1@gmail.com

STUDIO GOODIE d.o.o

STUDIO GOODIE d.o.o., osnovan 31.08.2021. godine, brzo je stekao dobre reference i kontakte u polju arhitektonskih djelatnosti (kod 71.11), uz potpore HZZ-a i grada Samobora. Tvrtka pruža širok spektar usluga - od idejnih rješenja do izvedbenih projekata, ishođenja dozvola, interijerskog i eksterijerskog dizajna, kao i 3D vizualizacija i animacija. Razlikujući se od uobičajene prakse, STUDIO GOODIE vodi projekte od početka do kraja, fokusirajući se na zadovoljstvo investitora i arhitekta. Osim projektiranja, nude i usluge kao što su izrada troškovnika, snimaka postojećih stanja, etažnih elaborata, energetskih certifikata i konzultacija

goodie.mario@gmail.com

VOID STAR TECH obrt za računalno programiranje, vl. Vjekoslav Krajačić

Obrt "VOID STAR TECH", osnovan 2022. godine, usmjeren je na razvoj softverskih alata opće namjene za globalno tržište. Vlasnik, s bogatim iskustvom u svim aspektima razvoja projekta, planira lansirati prvu aplikaciju "Disk Voyager".

Namijenjena naprednom pretraživanju i korištenju datotečnog sustava, ova aplikacija cilja na napredne Windows korisnike nudeći moderno sučelje s brojnim funkcijama, nadmašujući standardni eksplorer. Fokusirana na intuitivnost, bit će pristupačna i osnovnim korisnicima.

Prva godina je posvećena razvoju, a druga distribuciji i usavršavanju aplikacije, ciljajući na stvaranje novog brenda u digitalnim alatima. Uspjeh i povratne informacije korisnika će oblikovati buduće korake, bilo kroz unapređenje postojeće aplikacije ili razvoj novih.

vjekoslav@voidstartech.com

DIA Pharm Lab d.o.o

DIA Pharm Lab d.o.o., osnovan 07.05.2020., specijaliziran je za razvoj i prodaju inovativnih rješenja u farmaceutskoj industriji, posebice u ekstrakciji biljne biomase. Tvrtka kombinira inženjerska i menadžerska znanja te kapital za razvoj specijalizirane centrifuge/reaktora, pružajući značajna poboljšanja u procesu ekstrakcije.

Glavne djelatnosti obuhvaćaju programiranje upravljačkih konzola, projektiranje i proizvodnju centrifuga/reaktora, te B2B ekstrakciju biomase. Prvi prototip je uspješno komercijaliziran u 2021., s dodatnim poboljšanjima nakon povratnih informacija iz prakse.

Tvrtka je u fazi ishođenja dodatnih certifikata i patenata za međunarodno tržište.

info@DIAPharmLab.hr

Fair Services d.o.o.

Tvrtka FAIR SERVICES  osnovala je Melanie Snelec 2015. godine. Tvrtka pruža usluge organizacije sajmova gospodarskim subjektima iz Hrvatske i inozemstva te usluge povezivanja s tržištem Savezne Republike Njemačke. Klijentima je na raspolaganju i bogati know how za uspostavljanje i unapređenje poslovnih odnosa prema potencijalnim partnerima u njemačkom govornom području.

Kao izvorni govornici također nude mogućnost izrade svih vrsta prijevoda vrhunske kvalitete te usluge sudskog tumača za njemački jezik.

melanie.snelec@fair-services.eu

Mostarac Barnes d.o.o.

Tvrtka je osnovana 2020. godine.

Osnovna djelatnost tvrtke su konzultantske usluge i poslovna podrška malim i srednjim poduzetnicima.

Pruža se pomoć hrvatskim ICT tvrtkama na tržište Velike Britanije te se pomaže  tvrtkama u procesu pribavljanja financijskih sredstava.

Osoba za kontakt: Dragana Mostarac Barnes.

dragana@mostaracbarnes.com

www.mostaracbarnes.com

ZiD obrt za usluge

Obrt je osnovan 2019. godine. Bavi se računalnim programiranjem, istraživanjem tržišta te izradom internetskih trgovina.

Osoba za kontakt: Zrinka Kušer.

Zrinka.kuser@gmail.com

FRESHUP BE j.d.o.o.

Tvrtka FRESHUP BE je startup za usluge poslovnog savjetovanja, osnovan 2021.

 Pružaju se usluge za razvoj i usmjeravanje poslovanja poput promocije, rebrandinga, financijskog i bankarskog vještačenja, kriznog  menadžmenta, kontrolinga, primjene chat-boot-a, okrupnjivanje znanja i umrežavanje i analiza tržišta.

Osoba za kontakt: Maja Škarica Labura

maja.labura9@gmail.com

PINE STUDIO d.o.o.

PINE STUDIO  osnovan je 2014. godine.  

Osnivači tvrtke su Tomislav Podhraški, Vladimir Koščica,  Vjekoslav Krajačić i Boris Barbir. Osnovna djelatnost PINE STUDIA je razvoj i produkcija video igara.

Trenutno su u produkciji dva projekta: Cats in Time i Escape Simulator a projekti STARLESS i The Few su u preprodukciji. 

Osoba za kontakt: Vladimir Koščica.

business@pinestudio.com

https://pinestudio.co/

Elproms Team j. d.o.o.

Tvrtka Elproms Team  d.o.o. osnovana je 2018. godine. Osnivač tvrtke su Josip Oroz i Lovro Stipanović. Samoborski inovatori koji su sa svojim znanjem i inovacijama osvojili medalje diljem svijeta. Primarni ciljevi tvrtke su razvoj elektronike i software-a za sustave pametnih kuća. Tvrtka trenutno razvija vlastiti sustav za upravljanje kućnom automatizacijom koji će obuhvaćati svaki segment smart home uređaja.

Osoba za kontakt: Nedeljko Štefanić

Elproms@elproms.com

www.elproms.com

Technologic Industry d.o.o.

Tvrtka Technologic Industry d.o.o. osnovana je 2019. godine. Osnovna djelatnost je razvoj i proizvodnja bespilotnih letjelica i sustava autonomnih bespilotnih letjelica / robota.

Osoba za kontakt: Tomislav Skupnjak

tomislav@technologic.hr

Hakuna Matata Design j.d.o.o.

Tvrtka Hakuna Matata Design j.d.o.o. osnovana je 2020. godine. Osnovna djelatnost je usluga digitalnog tiska na tekstil te proizvodnja suvenira, orijentiranih na promociju Samobora.

Osoba za kontakt: Miroslav Burčak.

Smb.snoopy@gmail.com

Vending Connection System d.o.o.

Tvrtka Vending Connection System d.o.o. osnovana je 2019. godine. Osnivač tvrtke je Tomislav Kralj. Osnovna djelatnost tvrtke je razvoj, proizvodnja i održavanje sustava koji omogućuje fiskalizaciju samoposlužnim aparatima.

Osoba za kontatk: Tomislav Kralj

tomislav@vcs.hr

https://www.vcs.hr/

Unilink Media j.d.o.o.

Tvrtka Unilink Media j.d.o.o. osnovana je 2014. godine. Osnivač tvrtke je Darko Majić. Osnovne djelatnosti tvrtke su digitalni marketing, SEO (optimizacija web stranica), razvoj e-commerce rješenja te inovativnih sustava oglašavanja.

Osoba za kontakt: Darko Majić

 

info@unilink-media.com

www.unilink-media.com