Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

#02 TEHNOLOŠKI FORUM SAMOBOR “ Urbana mobilnost – transformacija prometne infrastrukutre”

Načini prijevoza se mijenjaju, i to brzo. Obzirom da se gradovi brzo šire, nove se tehnologije neprestano pojavljuju na horizontu, sektoru je potrebno mjesto za okupljanje, raspravu o problemima i otkrivanje rješenja - a tu na scenu dolazi TEHNOLOŠKI FORUM s temom održive i inteligentne Urbane mobilnosti.

#02 TEHNOLOŠKI FORUM održat će se 4. studenog 2022. godine u Malom Tehnopolisu Samobor, Ulica Vladka Mačeka 7 po pokroviteljstvom Zagrebačke županije i Grada Samobora s početkom u 10,30 h.

Glavni cilj FORUMA je širenje znanja i razmjena istraživanja i dobrih praksi među istraživačima i praktičarima u domeni transporta i urbane mobilnosti.

Na FORUMU se sastaju kreatori politika, regionalne i lokalne vlasti, akademski i obrazovni sektor, nevladine organizacije, ugledni poduzetnici, praktičari pametnog prijevoza kako bi raspravili temu urbane mobilnosti, ispitujući izazove i rješenja koja su im dostupna.

#02 TEHNOLOŠKI FORUM fokusiran je na sljedeće teme:

  1. Industrijska tranzicija
  2. Energetska transformacija prometa
  3. Mogućnosti financiranja inovacija u području mobilnosti
  4. Urbana rješenja mobilnosti
  5. Energetski učinkovita vozila
  6. Infrastrukturna rješenja

Program uključuje govornike iz različitih područja, uključujući nadležna tijela i institucije, sveučilišta, udruge i relevantne dionike iz svijeta poduzetništva.