Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

#03 TEHNOLOŠKI FORUM SAMOBOR - Konferencija o Umjetnoj Inteligenciji u Malom Tehnopolisu Samobor

Inovacije umjetne inteligencije brzo mijenjaju način na koji danas radimo i živimo. Od zdravstva, prijevoza i maloprodaje do sporta, sve glavne industrije sada prilagođavaju svoje AI alate. S obzirom na moći umjetne inteligencije, potrebno je iskoristiti AI za profesionalni rast i napredak - tu na scenu dolazi TEHNOLOŠKI FORUM s temom Konferencije o Umjetnoj Inteligenciji.

#03 TEHNOLOŠKI FORUM održat će se 25. listopada 2023. godine u Malom Tehnopolisu Samobor, Ulica Vladka Mačeka 7, u trajanju od 10,30 do 13,30 h.

Glavni cilj FORUMA je širenje znanja i razmjena istraživanja i dobrih praksi među istraživačima i praktičarima u domeni umjetne inteligencije.

Ova konferencija okupit će stručnjake iz različitih područja kako bi istražili temu "Što je umjetna inteligencija" te istaknuli inspirativne primjera dobre prakse umjetne inteligencije u zdravstvu i sportu.

Konferencija će istražiti suštinske aspekte umjetne inteligencije, njen utjecaj na različite sektore, te kako može oblikovati budućnost.

Panel rasprava će omogućiti dublje razumijevanje AI od strane stručnjaka iz različitih područja. Ova raznolika grupa govornika će pružiti dublji uvid u trenutno stanje AI tehnologije i kako ona oblikuje naše društvo.

Očekujemo da će ova konferencija privući sudionike iz različitih sektora, uključujući obrazovanje, tehnologiju, poslovanje, kako bi zajedno razmijenili ideje i stvorili bolje razumijevanje uloge umjetne inteligencije u našim životima.

Registracija je besplatna, ali broj mjesta je ograničen, stoga pozivamo na brzu registraciju kako biste osigurali svoje mjesto. Prijave su moguće na email renata@pcsamobor.hr ili putem poveznice ovdje

Očekujemo inspirirajuće razgovore i nadamo se da ćemo zajedno oblikovati budućnost uz pomoć umjetne inteligencije.