Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Informativna radionica - MINDFUL LEADERSHIP PROGRAM ZA 21. STOLJEĆE

Poduzetnički centar Samobor u suradnji s Otvorenim učilištem Littera najavljuje informativnu radionicu pod nazivom "Mindful Leadership Program za 21. stoljeće".

Radionica će se održati 7. veljače u konferencijskoj dvorani Malog Tehnoplisa Samobor s početkom u 13 h i u 17 sati.

O Mindful Leadership programu

Radionicu će voditi dr.sc. Branka Novosel, priznata stručnjakinja za mindfulness i neuroedukaciju. Program je intenzivan i inovativan, kombinirajući najnovija saznanja iz područja mindful liderstva. Fokusiran je na razvoj vještina koje su ključne za suvremene leadere - od ostvarivanja punog potencijala mindful leadera, korištenja mindfulness strategija u poslovnim i privatnim izazovima, do razvoja emocionalne inteligencije i efikasnog vođenja timova kroz promjene.

Što možete očekivati?

Ova informativna radionica služi kao uvod u Mindful Leadership program. Na radionici će se prikupiti interesi polaznika za ovaj inovativni program, koji je prilagođen potrebama suvremenih lidera koji žele unaprijediti svoje vještine upravljanja, istražiti dublje razine svjesnosti i svrhe, te postati autentične, inspirativne liderice.

Polaznici će na radionici dobiti uvid u mindful leadership alate, tehnike mindfulnessa u donošenju odluka, kao i strategije za postizanje ravnoteže između profesionalnog uspjeha i osobnog wellbeinga. Radionica će također poslužiti kao platforma za razumijevanje specifičnih potreba i interesa polaznika, kako bi se program dalje prilagodio njihovim profesionalnim i osobnim ciljevima.

Za koga je program namijenjen

Radionica je namijenjena menadžerima i menadžericama na početku karijere, srednjem menadžementu, liderima na vrhu hijerarhijske ljestvice, poduzetnicima i poduzetnicama koje žele integrirati mindful pristup u vođenju svojih tvrtki.

Kako se prijaviti?

Radionica je besplatna, ali broj mjesta je ograničen. Osigurajte svoje mjesto što prije popunjavanjem prijavnog obrasca na  poveznici  ili slanjem emaila na renata@pcsamobor.hr. Molimo da prilikom prijave odabere termin radionice.

O edukatorici:

Dr. sc. Branka Novosel je vodeća stručnjakinja u području mindfulnessa i neuroedukacije, s bogatim iskustvom u podučavanju raznih skupina, od edukatora i roditelja do poslovnih lidera.

Za više informacija o programu i edukatorici, posjetite poveznicu https://www.eduza.hr/mindful-leadership/322/

Ne propustite ovu priliku!

Uložite u svoj profesionalni razvoj i pridružite nam se u Malom Tehnopolisu Samobor za jedinstveno iskustvo koje će obogatiti vaše vodstvene sposobnosti i osobni rast. Vidimo se 7. veljače!

Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte na renata@pcsamobor.hr ili branka.novosel8@gmail.com