Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Business Cafe: SPECIAL EDITION powered by Grad Samobor & RC Europe

Dragi prijatelji i poduzetnici,

Imamo izvanredne vijesti za vas! Business Cafe se vraća u Samobor s posebnim izdanjem koje pokreće Grad Samobor u suradnji s organizatoricom Kristinom Ercegović i Poduzetničkim centrom Samobor!

Ovo je izvanredna prilika za povezivanje s lokalnim poduzetnicima, razmjenu ideja i stvaranje korisnih poslovnih kontakata.

Očekuje vas inspirativna večer puna poslovnih priča i korisnih informacija za poduzetnike i sve one koji razmišljaju o pokretanju vlastitog posla.

Datum: Srijeda, 18. listopada 2023.

Vrijeme: 18:00 - 21:00 sati

Lokacija: Centar za mlade Bunker

Adresa: Ul. Savke Dabčević Kučar 8, 10430, Samobor

Najbolja vijest je da je upad na događanje potpuno besplatan, ali broj mjesta je ograničen, stoga vas potičemo da se prijavite putem sljedećeg linka što prije kako biste osigurali svoje mjesto: Prijavi se ovdje

Gosti događanja bit će posebno iznenađenje, ali možemo vam obećati da će biti inspirativni i korisni za vaše poslovanje.

Ostanite u toku jer ćemo uskoro objaviti više informacija o našim gostima i temama koje ćemo pokriti.

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom proslavljanju Dana grada Samobora na ovoj posebnoj Business Cafe ediciji powered by Grad Samobor & RC Europe!

Vidimo se u srijedu, 18. listopada, u Centru za mlade Bunker. Ne propustite ovu priliku za networking, učenje i inspiraciju!