Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Dvodnevna radionica o digitalnom marketingu: KAKO NA PRVO MJESTO NA GOOGLE-u?

Edukacija je namijenjena poduzetnicima  i svima onima koji se žele upoznati s osnovama Google Analytics, SEO optimizacija, te Google Anayltics  platforma i njihovim mogućnostima. 

Koncipirana je kroz teorijsku i praktičnu nastavu s puno vježbi i primjera iz prakse.

Teme radionica:

Program radionice kreiran je tako da polaznicima  pruži pregled mogućnosti i prednosti korištenja digitalnih tehnologija i alata u marketingu i prodaji:

  1. Google oglašavanje - Google Ads (01.12.2021.

Naučit ćemo koji su glavni alati digitalnog marketinga za obrte i male biznise, kako otvoriti Google Ads račun za oglašavanje, kako pokrenuti search kampanju i analizirati uspješnost kampanje.

  1. SEO optimizacija web stranice (01.12.2021.)

U ovom odjeljku naučit ćemo zašto je SEO optimizacija bitna i neophodna za moju web stranicu. Naučit ćemo 5 osnovnih  točaka SEO optimizacije (Search Engine Optimization).

  1. Google Analytics (2. 12. 2021)

Upoznat ćemo se s besplatnim alatom za praćenje statistike posjećenosti web stranice. Nakon kraćeg teorijskog dijela, koji uključuje povezivanje Google Analiticsa i Adwordsa,  naučit ćete kako koristiti Google Analytics i njegove izvještaje za unapređenje svojeg poslovanja.

Otvorena pitanja i odgovori: Imat ćete priliku postavljati pitanja dok budemo prolazili kroz dnevni red tijekom dana, a radionicu ćemo završiti otvorenom sesijom pitanja i odgovora kako biste mogli biti sigurni da ste dobili odgovore na vaša konkretna pitanja.

NAMJENA

Radionica je namijenjena onima koji žele povećati svoju prodaju uz minimalne troškove. Naučit ćete kako efikasno ulagati u Google Ads sustav tako da postignete bolje povrate investicija. Naučit ćete kako da budete u bilo koje doba prisutni upravo tamo gdje su vaši potencijalni kupci.

VODITELJI RADIONICE

Radionicu će voditi Davor Prpić, stručnjak za digitalni marketing i vlasnik tvrtke Digitalni asistent koja poduzetnicima nudi besplatnu SEO analizu.

Više o profesionalnom iskustvu predavača možete pronaći na:

https://digitalni-asistent.hr/

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Maksimalan broj polaznika je 20.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je posjedovati važeću COVID potvrdu.

PRIJAVE

Za pitanja i prijavu molimo kontaktirajte Renatu Razum renata@pcsamobor.hr

MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA:

Radionica će se održati u srijedu i četvrtak, 1. i 2. prosinca 2021. u konferencijskoj dvorani Malog Tehnopolisa Samobor, 1. kat. Adresa je Ulica Vladka Mačeka 7, Samobor, a početak u 17 sati. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 2 sata.

Odaberite radionicu (ili obje) za koju ste zainteresirani i prijavite se!