Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

INFORMATIVNA RADIONICA O MOGUĆNOSTIMA ZAPOŠLJAVANJA I VAUČERIMA ZA OBRAZOVANJE

Poduzetnički centar Samobor u suradnji s Hrvatskim Zavodom za zapošljavanje – Područnom službom Zagreb i Pučkim otvorenim učilištem Samobor, najavljuje održavanje informativne radionice namijenjene prilikama za zapošljavanje kroz mjere aktivne politike zapošljavanja i korištenje vaučera za obrazovanje.

Datum i vrijeme: Srijeda, 14. veljače 2024., 13:00 - 14:30 sati

Lokacija: Mali Tehnopolis Samobor, Ulica Vladka Mačeka 7, 1 kat, Samobor

Radionica je dizajnirana da informira kako poslodavce, tako i buduće poduzetnike sa znanjem i resursima potrebnim za korištenje mjera koje nude financijsku potporu za zapošljavanje, kao i edukativne programe za usavršavanje.

Kome je radionica namijenjena?

  • Poslodavcima zainteresiranim za pokriće dijela troška plaće i zapošljavanje u specijaliziranim sektorima.
  • Nezaposlenima i onima koji traže prvo radno iskustvo.
  • Budućim poduzetnicima u potrazi za samozapošljavanjem i financijskom potporom HZZ-a.

 

Mjere aktivne politike zapošljavanja za 2024 godinu predstaviti će g. Dražan Dodig, v.d. predstojnika Regionalnog ureda Zagreb, gđa Ksenija Vragović, rukovoditeljica Odjela za rad sa poslodavcima,  gđa Marina Matijašec Rasinec, rukovoditeljica Odjela za mjere aktivne politike zapošljavanja i Natko Gluščić, Voditelj ispostave Samobor .

Također, predstavnici Pučkog otvorenog učilišta Samobor detaljno će objasniti sustav vaučera i programe dostupne kroz njihovo Učilište.

Ove mjere temelje se na Europskom i Hrvatskom zakonodavstvu, s ciljem poticanja zapošljavanja i samozapošljavanja, stjecanja iskustva, obrazovanja, prekvalifikacija, očuvanja radnih mjesta, te poticanja mobilnosti radne snage. Za više informacija i prijave, posjetite www.mjere.hr.

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno a sudionici se prijavljuju na poveznici https://forms.gle/mHkaNYtSLh5hwDVY6  ili na email renata@pcsamobor.hr

Prijave se primaju do popunjenosti kapaciteta.. Potvrdu da je Vaša prijava prihvaćena dobit ćete putem elektroničke pošte.

Dodatne informacije i prijave: renata@pcsamobor.hr , tel. 01/3336 830