Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

KONFERENCIJA: ŽENE& POSAO

Projekt ŽENA PODUZETNICA, koji se razvija pod pokroviteljstvom Grada Samobora, predstavit će se na 1. konferenciji o ženskom poduzetništvu, u četvrtak, 17. studenog 2022. godine s početkom u 10,00 h.

Projekt zajednički organiziraju Poduzetnički centar Samobor i Woman in Adria.

Specifični ciljevi projekta odnose se na promoviranje žene poduzetnice putem 3D ispisanog kipa ŽENE PODUZETNICE  te organizaciju konferencije ŽENE&POSAO.

Projekt ŽENA PODUZETNICA je usmjeren na promicanje svijesti i dijaloga o pitanjima ravnopravnosti i položaju žena u smislu gospodarskog i društvenog razvoja. To će se postići kroz dvije temeljne aktivnosti:

  1. Promocijom 3D ispisa Žene poduzetnice
  2. Organizacijom konferencije pod nazivom ŽENE&POSAO

Projekt se razvija pod okriljem inkubatora Malog Tehnopolisa Samobor koji se nalazi na odličnoj lokaciji kod ulaza u Samobor te okuplja zajednicu od 18 inovativnih poduzetnika, uglavnom početnika. Predloženi projekt zagovara kampanju koja je osmišljena kako bi se uspješne poduzetnice stavile u središte pozornosti, suzbile stereotipe i dale primjer i motivaciju drugim ženama.

Program konferencije je usmjeren je na sljedeće teme:

  1. Korištenje 3D tehnologija u promociji ženskog poduzetništva
  2. Počeci poduzetništva žena u Samoboru
  3. Mogućnosti financiranja ženskog poduzetništva
  4. Primjeri uspješnih i motivirajućih poduzetničkih priča
  5. Izazovi i mogućnosti za podršku ženama u poslovanju

Program uključuje govornice iz različitih područja, uključujući nadležna tijela i institucije, udruge i ostale relevantne dionike iz svijeta poduzetništva.

Kotizacija je besplatna a događanje će se održati u konferencijskoj dvorani Malog Tehnopolisa Samobor, 1. kat. Adresa je Ulica Vladka Mačeka 7, Samobor, s početkom u .

Za pitanja i prijavu molimo kontaktirajte Renatu Razum, telefon 091 3325 348 ili na email  renata@pcsamobor.hr