Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Najava informativne radionice poziva “VAUČERI ZA DIGITALIZACIJU"

Iskoristite priliku za digitalnu transformaciju vašeg poslovanja!

Kada i gdje? Pozivamo vas na inormativnu radionicu o digitalnim vaučerima, koja će se održati 6. ožujka u 17 sati, u Malom Tehnopolisu u Samoboru.

Zašto sudjelovati? Treći krug prijava za "Vaučere za digitalizaciju" otvoren je od 1. ožujka do 8. travnja 2024., s dostupnim fondom od 9.954.210 eura. Na ovoj radionici, koju vodi Josipa Stinčić iz JS Consultinga, naučit ćete kako iskoristiti ove vaučere za unaprjeđenje i digitalizaciju vašeg poslovanja. Predavačica ima diplomu magistra ekonomije iz Menadžerske informatike s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. S bogatim iskustvom u javnoj nabavi i EU fondovima, Josipa je 2022. godine pokrenula vlastiti obrt fokusiran na pripremu i provedbu EU projekata, specijaliziran za područje poduzetništva. U svojoj karijeri naglasak stavlja na kvalitetu i pravovremenu pripremu projektnih prijedloga i uspješno se bavi provedbom EU projekata.

Prihvatljivi prijavitelji: Radionica je namijenjena mikro, malim i srednjim poduzećima koja ispunjavaju sljedeće uvjete:

  • Imaju najmanji potreban broj zaposlenih u mjesecu koji prethodi mjesecu podnošenja projektnog prijedloga:
  • Vaučer za poboljšanje digitalnih vještina, Vaučer za digitalni marketing i Vaučer za dijagnostiku kibernetičke otpornosti: minimalno 1 zaposleni
  • Vaučer za izradu strategije digitalne transformacije i Vaučer za složena digitalna rješenja: minimalno 3 zaposlena
  • Registrirani su za obavljanje prihvatljive gospodarske djelatnosti najmanje 6 mjeseci prije podnošenja prijedloga.

Prihvatljivost projekta: Naučite kako osigurati da vaš projekt:

  • Odgovara prihvatljivim sektorima i aktivnostima,
  • Ne započinje prije izdavanja vaučera i završava unutar 12 mjeseci,
  • Odnosi se na samo jednu vrstu vaučera i jednog pružatelja usluga.

Prihvatljive aktivnosti i troškovi: Otkrijte koje su aktivnosti i troškovi prihvatljivi u okviru vašeg projekta pod uvjetima tražene vrste vaučera, osiguravajući da usluge pruža samo jedan pružatelj.

Trajanje i prijava: Radionica traje 2 sata. Prijavite se i osigurajte svoje mjesto popunjavanjem online obrasca na poveznici https://forms.gle/t3oodsamKh2cFufP8 .

Zašto se prijaviti? Iskoristite ovu priliku da unaprijedite svoje poslovne procese, povećate konkurentnost i produktivnost te digitalizirate svoje poslovanje uz znatne financijske poticaje. Ne propustite šansu da svoje poslovanje učinite konkurentnijim i produktivnijim.

Pridružite nam se na radionici u Malom Tehnopolisu Samobor i preuzmite kontrolu nad digitalnom budućnošću vašeg poslovanja!

Veselimo se Vašem sudjelovanju!