Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

NAJAVA RADIONICE DIGITALNI MARKETING I DRUŠTVENE MREŽE

Želite li ovladati vještinama digitalnog marketinga i iskoristiti moć društvenih mreža kako biste unaprijedili svoje poslovanje?

Pridružite nam se na besplatnoj radionici o digitalnom marketingu i društvenim mrežama koja će se održati 28. rujna u Malom Tehnopolisu Samobor, s početkom u 17 sati. Ova radionica je prilika koju ne smijete propustiti, a vodit će je stručnjakinja Nikolina Kobali, međunarodno certificirani trener digitalnog marketinga i konzultant za razvoj web stranica (više na https://nkdigital.hr/)

Što možete očekivati na radionici:

  • Stručno vođenje: Radionicu će voditi iskusna stručnjakinja Nikolina Kobali, koja će vam prenijeti dragocjena znanja i vještine iz područja digitalnog marketinga i društvenih mreža.
  • Praktični primjeri: Naučit ćete kako primijeniti tehnike digitalnog marketinga na svojim projektima uz konkretne primjere iz stvarnog svijeta.
  • Mogućnost umrežavanja: Radionica pruža priliku za upoznavanje drugih poduzetnika i dijeljenje iskustava, te možda čak stvaranje novih poslovnih kontakata.
  • Besplatan ulaz: Radionica je potpuno besplatna za sve sudionike!

Osim toga, želimo istaknuti važnost content marketinga kao učinkovitog načina privlačenja novih klijenata. Content marketing vam omogućuje pružanje vrijednog sadržaja koji pomaže klijentima da saznaju više o vašim proizvodima ili uslugama te ih potiče na korak prema kupnji. Korištenjem taktika promocije sadržaja poput oglašavanja na društvenim mrežama ili email marketinga, možete ciljano privući potencijalne klijente koji već aktivno traže sadržaj relevantan za vaš posao.

Kako biste osigurali svoje mjesto na ovoj vrijednoj radionici, molimo vas da se prijavite slanjem emaila na adresu renata@pcsamobor.hr. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto što prije.

Ukoliko želite postaviti pitanja voditeljici možete to napraviti putem poveznice: https://forms.gle/mSg7nvmQRe7Kmz2x6

Ne propustite ovu priliku za usavršavanje i rast svog poslovanja u digitalnom svijetu. Radujemo se vašem dolasku na radionicu 28. rujna i zajedničkom učenju o digitalnom marketingu i društvenim mrežama.

Pridružite nam se na ovoj inspirativnoj radionici i zajedno gradimo vašu uspješnu digitalnu budućnost.

Veselimo se vašem dolasku!