Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Održana radionica o EU fondovima

Dana 14. lipnja održana je radionica o EU fondovima za male i srednje poduzetnike! Radionica je bila izuzetno uspješna, a sudionici su izražavali visoke ocjene zadovoljstva u pogledu prezentacijskih vještina naše predavačice i zanimljivosti teme koju smo obrađivali.

Tijekom radionice, usredotočili smo se na ključna područja financiranja EU fondova, prihvatljive prijavitelje i životni ciklus projekta. Naš cilj bio je pružiti vam korisne informacije o mogućnostima financiranja iz EU fondova u Republici Hrvatskoj.

Predstavili smo vam najrelevantnija mjesta za pretraživanje informacija o financiranju iz EU fondova, kako biste lakše pronašli potrebne resurse. Nadamo se da će vam te informacije biti od velike pomoći u vašim budućim projektima i poduzetničkim pothvatima.

Posebno bismo željeli zahvaliti svim sudionicima radionice na njihovom aktivnom sudjelovanju i doprinosu. Vaša energija i interes za temu su nas inspirirali i motivirali da pružimo što bolje informacije i sadržaj. Stoga najavljujemo novu radionicu, 20. lipnja u 17 h.

Hvala vam što ste doprinijeli uspjehu radionice!

Također, željeli bismo izraziti veliku zahvalnost našoj predavačici, Andrei Novaković. Njezine iznimne prezentacijske vještine, stručnost i zanimljiv način izlaganja teme osigurali su da radionica bude vrlo informativna i korisna za sve prisutne.