Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Poziv na ciklus predavanja ”PODUZETNIČKA AKADEMIJA USPJEHA”

Tražite podršku za razvoj vašeg poslovanja? Ako ste ambiciozan poduzetnik, pridružite se ovoj seriji radionica koje su namijenjene poslovnom razvoju. Dobiti ćete korisne uvide i tehnike kako biste povećali uspjeli u svojem poslovanju i dodatno izgradili svoju poslovnu mrežu.

 

Što je Poduzetnička akademija uspjeha?

Poduzetnička akademija pruža transformacijsko obrazovanje osmišljeno kako bi podržao rast ambicioznih poduzetnika. Program nudi pet radionica namijenjenih poslovnoj i osobnoj transformaciji. Ako ste ambiciozan poduzetnik, ovaj će vam program pomoći promijeniti način na koji pristupate uspjehu i rastu vaše tvrtke. Također ćete dobiti priliku upoznati svoje kolege i izgraditi poslovnu mrežu.

Kome je namijenjena?

Poduzetnička akademija je namijenjena poslovnim startup-ovima i onima koji to namjeravaju postati, poduzetnicima koji žele svoju tvrtku dovesti u sljedeću fazu poslovanja te poduzetnicima koji se žele naoružati znanjem i alatima za razvoj svog poslovanja.

Što Akademija pruža?

Program nudi pet  radionica na sljedeće teme:

  1. Kako uspjeti u vlastitom poslu i ne odustati od svojih vrijednosti?
  2. Uspješna prodaja i promocija i osvajanje klijenata
  3. Proširenje / promjena djelatnosti  i povezivanje s kvalitetnim ljudima
  4. Kreiranje uspješnog imidža
  5. Uspješno upravljanje financijama i financijska sloboda.

Po završetku, sudionici bi trebali biti sposobni prepoznati temeljna obilježja poduzetničkog načina razmišljanja, ponašanja i vještina, te razumjeti što žele od posla i života!

Voditeljica programa

Dr. sc. Elvira Mlivić savjetnica je za poslovni i osobni razvoj u Filaksu. Diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a titulu doktorice znanosti stekla je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, interdisciplinarne znanosti.

Nakon rada na pozicijama srednjeg menadžmenta, prije 21 godinu odlučuje se za poduzetničku avanturu i pokreće vlastiti poduzetnički projekt. Do sada je surađivala s preko 800 pravnih osoba te 4000 fizičkih osoba kroz radionice, seminare i individualne konzultacije. Organizirala je 16 većih konferencija, autorica je i koautorica 21 priručnika, kolumnistica u brojnim časopisima i na portalima.

Od 2009. do 2016. godine vodila je 15 generacija, odnosno preko 500 polaznika kroz verificirane programe usavršavanja u Poslovnom učilištu Filaks. Od 2016. do 2019. godine predavala je na Visokom učilištu Algebra.

Sudjelovanje na akademiji

Poduzetnička akademija je besplatna za sve polaznike uz prethodnu prijavu putem maila renata@pcsamobor.hr . Broj polaznika je ograničen, a primjenjuju se aktualne mjere sprječavanja širenja virusa COVID-19 u trenutku održavanja predavanja..

Prijave:

Informacije i prijave: renata@pcsamobor.hr

Mjesto i vrijeme:

Predavanja će se održavati četvrtkom, na lokaciji Mali tehnopolis Samobor, Ulica V.Mačeka 5 i 7, u vremenu od 17-19 sati. Termini predavanja su:

10. ožujka 2022. Kako uspjeti u vlastitom poslu i ne odustati od svojih vrijednosti?

24. ožujka 2022. Uspješna prodaja i promocija i osvajanje klijenata

7. travnja 2022. Proširenje / promjena djelatnosti i povezivanje s kvalitetnim ljudima  

21. travnja 2022. Kreiranje uspješnog imidža

5. svibnja 2022.  Uspješno upravljanje financijama i financijska sloboda.

Možete rezervirati cijelu seriju, ili samo radionice koje vas zanimaju.

Vrijeme je da uzmete poslovnu sudbinu u svoje ruke i postanete uspješni i svoji!