Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Poziv na događaj spajanja poduzetnika ”MTS MEETUP“ #EPIZODA 2 – TEMA: UMJETNA INTELIGENCIJA ZA POČETNIKE

Mali Tehnopolis Samobor predstavlja jedinstvenu priliku za suradnju pojedinaca i poduzetnika te  formiranje novih poslovnih partnerstva.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na naš sljedeći događaj spajanja poduzetnika, koji je namijenjen svima koji traže podršku, umrežavanje, suradnike i investitore, posebno mladim poduzetnicima, veteranima poduzetništva, obrtnicima, neprofitnim organizacijama, institucijama, investitorima... 

Predstavit ćemo Vam uspješnog serijskog poduzetnika, osnivača IT tvrtke Poslovne inteligencije i BIRD inkubatora, te jednog od pokretača i člana Upravnog odbora Udruge Glas Poduzetnika, Dražena Oreščanina i Anita Cvetić Oreščanin, suosnivačicu tvrtke Poslovna inteligencija. Dražen i Anita će nam predstaviti sebe i svoje projekte, dijeliti ćemo uspjehe i padove te pitati za mišljenje. Progovorit ćemo i o temi umjetne inteligencije.

Evo kako možete sudjelovati: pripremite sažeti 1-minutni elevator pitch. Opišite misiju svog projekta, proizvod i tehnologiju, te reference koje tražite od suradnika, klijenata   ili dobavljača. 

Događaj spajanja poduzetnika će se održati u srijedu, 26. travnja 2023. godine s početkom u 17h u Malom Tehnopolisu Samobor (Ulica Vladka Mačeka 7).  

RASPORED DOGAĐANJA:

17:00: Uvod – otvaranje i pozdravna riječ

17:05 - 17:10 -  Predstavljanje sponzora događanja

17:10 - 17:45 - Predstavljanje sudionika (1 min po sudioniku) 

17:45 - 18:15 –gosti dana Dražen Oreščanin i Anita Cvetić Oreščanin, tema: poduzetničko iskustvo i umjetna inteligencija za početnike  

18:15 - 20:00: Druženje i razmjena posjetnica

(Moderatorica: Dragana Mostarac Barnes )

LOKACIJA: Samobor, Mali Tehnopolis Samobor, Vladka Mačeka 7 (1 kat)

KOTIZACIJA: GRATIS (bez naknade, bez plaćanja)

PRIJAVE: prijavu pošaljite ovdje ili nam se javite na email renata@pcsamobor.hr

INFORMACIJE: prijavu pošaljite renata@pcsamobor.hr ili nazovite 091 3325 348 (Renata Razum)

Prijave su otvorene do 25. travnja 2023. godine. Sudionici će biti kontaktirani putem e-pošte o potvrdi sudjelovanja, zbog ograničenog broja sudionika.

Umrežavanje za klijente i partnere ključno je za izgradnju vašeg poslovnog carstva! Na ovom praktičnom događanju možete izgraditi nove kontakte te podići  svoje poslovanje na potpuno novu razinu!

PODUZETNIČKI CENTAR SAMOBOR d.o.o.