Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Poziv na informativnu radionicu “Informiranje o prilikama za financiranje projekata financiranih iz EU fondova“

Poziv na informativnu radionicu “Informiranje o prilikama za financiranje projekata financiranih iz EU fondova“

U Malom Tehnopolisu Samobor, na adresi Ulica Vladka Mačeka 7, u srijedu 29. svibnja 2024., s početkom u 17:00 sati, održat će se radionica posvećena financiranju projekata iz EU fondova.

Radionica je namijenjena poduzetnicima, kreatorima u kulturi i kreativnim industrijama, svima koji žele internacionalizirati svoje poslovanje ili certificirati svoje proizvode i usluge te svima zainteresiranima za financiranje projekata iz EU fondova.

Cilj radionice je informirati sudionike o dostupnim prilikama za financiranje, praktičnim aspektima pripreme i upravljanja projektima financiranim iz EU fondova.

Program radionice:

17:00 – 17:10 UVOD: Upoznavanje i predstavljanje polaznika.

17:10 – 17:30 PRAKTIČNI ASPEKTI PRIPREME EU PROJEKATA s Ivanom Eror Lišnjić, koja će objasniti principe funkcioniranja EU fondova, PCM metodologiju te faze identifikacije i formulacije projekta.

17:30 – 18:15 OTVORENI NATJEČAJI I NATJEČAJI U NAJAVI s Jasminom Simić Peccolo, gdje će biti predstavljen pregled otvorenih i nadolazećih natječaja te uvjeti za apliciranje.

18:15 – 19:00 UPRAVLJANJE PROJEKTOM s Josipom Stinčić, koja će detaljno obraditi početne ugovorne obaveze, postupke nabave za subjekte koji nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi, te vidljivost projekta.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali je potrebno izvršiti prijavu putem prijavnog obrasca dostupnog na našoj web stranici ili na poveznici

https://forms.gle/BZmoGwqzETqnwcTW9

 

Ovo je izvanredna prilika za sve koji žele naučiti kako iskoristiti dostupne EU fondove za razvoj svojih projekata. Ne propustite šansu da saznate više o mogućnostima koje EU fondovi pružaju i kako ih najbolje iskoristiti za vašu korist!

Veselimo se vašem dolasku i aktivnom sudjelovanju.