Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Poziv na radionicu "Vještine javnog nastupa"

Vještine javnog nastupa: predavanje i praktične vježbe je peta po redu radionica u sklopu Startup marketing akademije. Startup marketing akademija je prvenstveno namijenjena startupovima i malim poduzećima koja nemaju velike budžete za marketing te imaju svoje ”in-house” marketing menadžere koji upravljaju komunikacijom proizvoda i usluga. Međutim, predavanja i vježbe su namijenjene i svim ostalim poduzetnicima i zaposlenicima koji žele dobiti svjež pogled na marketinške komunikacije i trendove u poslovnom komuniciranju. Cilj edukacija je brza implementacija i ”kapitalizacija” naučenih vještina.

Radionica Vještine javnog nastupa će obraditi sljedeće teme:

  • Kako izgubiti strah od javnog nastupa?
  • Priprema za javni nastup
  • Prezentacijske vještine
  • Neverbalna komunikacija
  • Upravljanje vremenom
  • Pokazivanje osjećaja
  • Specifičnosti različitih medija (audio, video, TV nastupi, i dr.)

Radionica uključuje teorijski dio i praktične vježbe, a održati će se u utorak 7. lipnja od 17 do 19 sati s kratkom pauzom za kavu u prostorima Malog tehnopolisa u Samoboru.

Radionicu će voditi Krešimir Sočković, komunikacijski konzultant i trener javnih i medijskih nastupa. Krešimir je nakon godina rada u medijima svoja znanja odlučio pretvoriti u posao. Surađuje s osobama iz javnog života, menadžmenta domaćih i međunarodnih tvrtki, te javne i državne uprave na području komunikacijskog menadžmenta, razvoja komunikacijskih vještina i oblikovanju strategija komuniciranja. Osnivač je Communicato (www.communicato.eu), agencije za komunikacijsko savjetovanje i coaching.

Startup marketing akademiju podupiru grad Samobor i Poduzetnički centar Samobor te je besplatna za sve polaznike uz obveznu prethodnu prijavu putem maila renata@pcsamobor.hr .

Informacije i prijave: renata@pcsamobor.hr