Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Radionica "Employer branding (Upravljanje brendom poslodavca)"

Employer branding (Upravljanje brendom poslodavca) je treća po redu radionica u sklopu Startup marketing akademije. Startup marketing akademija je prvenstveno namijenjena startupovima i malim poduzećima koja nemaju velike budžete za marketing te imaju svoje ”in-house” marketing menadžere koji upravljaju komunikacijom proizvoda i usluga. Međutim, predavanja i vježbe su namijenjene i svim ostalim poduzetnicima i zaposlenicima koji žele dobiti svjež pogled na marketinške komunikacije i trendove u poslovnom komuniciranju. Cilj edukacija je brza implementacija i ”kapitalizacija” naučenih vještina.

Radionica Employer branding (Upravljanje brendom poslodavca) će otvoreno govoriti o problemima s kojima se susreću poslodavci danas kad su u pitanju zaposlenici i akvizicija novih, kvalitetnih zaposlenika. Radionica će odgovoriti na slijedeća pitanja

  • što jest a što nije ”pravi” employer branding,
  • zašto team building programi te besplatna kava i kroasan više nisu dovoljni za privlačenje kvalitetnih zaposlenika,
  • koja je uloga imidža kompanije i menadžmenta na brend poslodavca,
  • što je to ”the big quit”,
  • zašto 90% startupova propadne u prvih pet godina poslovanja,
  • kako svoje zaposlenike pretvoriti u brend ambasadore kompanije,
  • koje strategije poslodavci moraju koristiti da bi kvalitetno upravljali brendom poslodavca, i dr.

Radionica će se održati u utorak 5. travnja od 17 do 19 sati s kratkom pauzom za kavu (bez kroasana) J

Startup marketing akademiju podipiru grad Samobor i Poduzetnički centar Samobor te je besplatna za sve polaznike uz obveznu prethodnu prijavu putem maila renata@pcsamobor.hr . Obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, broj polaznika je ograničen, a primjenjuju se aktualne mjere sprječavanja širenja virusa COVID-19 u trenutku održavanja predavanja.

Predavači na Startup marketing akademiji su Sabina Cvitković i Krešimir Sočković.
Sabina Cvitković je doktorand iz brendiranja na Sveučilištu u Ljubljani. Sabina ima više od deset godina iskustva u marketingu i odnosima s javnošću te je godinama radila na rukovodećim pozicijama marketinga medija i odnosa s javnostima. Predavač je marketinga na dva američka sveučilišta te autor znanstvenih članaka na temu brendiranja. U prosincu 2019 godine osnivala je Kohlmann d.o.o. (www.the-kohlmann.com), boutique marketinšku agenciju specijaliziranu za startupove i mala poduzeća. Članica je Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) od 2010. godine, a od 2017. godine postaje član međunarodnog The Institute of Place Management (Manchester, Velika Britanije).

Komunikacijski konzultant i trener javnih i medijskih nastupa Krešimir Sočković je nakon godina rada u medijima svoja znanja odlučio pretvoriti u posao. Surađuje s osobama iz javnog života, menadžmenta domaćih i međunarodnih tvrtki, te javne i državne uprave na području komunikacijskog menadžmenta, razvoja komunikacijskih vještina i oblikovanju strategija komuniciranja. Osnivač je Communicato (www.communicato.eu), agencije za komunikacijsko savjetovanje i coaching. Sabina i Krešimir zajedno redovito drže predavanja i radionice za startupove i mala poduzeća širom Hrvatske, a njihova predavanja su redovito ocjenjena s najvišim ocjenama polaznika.

Informacije i prijave: renata@pcsamobor.hr