Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Radionica Kako napraviti dobar pitch?

Pitch podrazumijeva kratku promotivnu prezentaciju tvrtke, osobe ili projekta. Obično traje 3 minute, a nekad i bitno manje. Trebao bi biti zanimljiv, nezaboravan i sažet. Također treba objasniti što vas - ili vašu tvrtku, proizvod ili ideju - čini jedinstvenim

Kroz ovu edukaciju naučit ćete kako jasno, jezgrovito i zanimljivo prezentirati svoju poslovnu ideju u 3 minuta i odgovoriti na pitanja potencijalnih investitora s ciljem prikupljanja početnog kapitala za pokretanje vlastite poslovne ideje.

Radionica je namijenjena je osnivačima, liderima, poduzetnicima i profesionalcima u ranoj fazi s poduzetnicima, start-upovima, studentima koji imaju inovativnu ideju ili projekt, svima onima koji žele unaprijediti prezentacijske vještine i javni nastup.

Sadržaj radionice:

PRVI DIO: definiranje pitcha, razvijanje ključnih elemenata pitcha

DRUGI DIO:  definiranje cilja vašeg oglasa

TREĆI DIO: vježba

VODITELJICA  RADIONICE

Radionicu će voditi Snježana Kupres , vlasnica tvrtke Metanoia i certificirana NLP trenerica, konzultant i medijator.

Više o profesionalnom iskustvu predavačice možete pronaći na:

https://www.linkedin.com/in/snjezana-kupres-6689a829/?originalSubdomain=hr

SUDJELOVANJE

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Zbog epidemiološke situacije broj sudionika ograničen je na 25.

PRIJAVE

Krajnji rok za prijavu je do utorka 7. prosinca 2021. Za pitanja i prijavu molimo kontaktirajte Renatu Razum (renata@pcsamobor.hr)

MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA:

Radionica će se održati u srijedu 8. prosinca 2021. u konferencijskoj dvorani Malog Tehnopolisa Samobor, 1. kat. Adresa je Ulica Vladka Mačeka 7, Samobor, a početak je u 17 sati. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 2 sata.

Prilikom organizacije edukacija poštivat će se sve epidemiološke mjere sukladno preporukama. Za sudjelovanje na radionici potrebno je posjedovati važeću COVID potvrdu.