Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Radionica o mogućnostima financiranja kroz EU sredstva 2021. - 2027.

U novom programskom razdoblju 2021. – 2027.  Hrvatska će imati na raspolaganju novih 22,1 milijardi eura bespovratnih sredstava. Informirajte se na vrijeme o natječajima koji nas očekuju u budućem razdoblju!

TEME RADIONICE i POZVANA PUBLIKA
Radionica ima za cilj omogućiti informiranje i učenje o korištenju EU sredstava za period 2021. do 2027. godine i bit će fokusirana na nekoliko tema:
•    Okvir EU fondova i prijavitelji
•    Razvojni smjerovi RH za 2020. do 2030.
•    Prilike za sufinanciranje i očekivani natječaji
•    Primjeri natječaja iz prethodnog programskog razdoblja
Pozvana su poduzeća koja planiraju unaprijediti svoje poslovanje te razvijati projektne ideje u područjima prihvatljivim za financiranje iz EU i osobama koje u skorije vrijeme planiraju krenuti u poduzetništvo i osnovati svoje poduzeće.
VODITELJ RADIONICE:
Radionicu će provesti stručnjak za EU fondove, Bojan Vrančić, mag.oec. iz društva „4 Consulting“ koji posjeduje bogato iskustvo u području financijskog i poslovnog savjetovanja, pribavljanja bespovratnih sredstava iz EU fondova, revizije, računovodstva i kontrolinga.
SUDJELOVANJE
Sudjelovanje na radionici je besplatno. Maksimalan broj polaznika je 25.
PRIJAVE
Krajnji rok za prijavu utorak, 7. rujna 2021. Za pitanja i prijavu molimo kontaktirajte Renatu Razum (renata@pcsamobor.hr, + 385 91 3325 348)

MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA:
Radionica će se održati u srijedu 8. rujna 2021. u konferencijskoj dvorani Malog Tehnopolisa Samobor, 1. Kat. Adresa je Ulica Vladka Mačeka 7, Samobor, a početak u 17 sati. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 2 sata.
Nadamo se da će nam se pridružiti radi stjecanja uvida o bespovratnim sredstvima iz  EU fondova i ostalih instrumenata za period 2021. – 2027.