Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Radionica o mogućnostima financiranja kroz EU sredstva 2021. do 2027.

U novom programskom razdoblju 2021. – 2027.  Hrvatska će imati na raspolaganju novih 22,1 milijardi eura bespovratnih sredstava. Informirajte se na vrijeme o natječajima koji nas očekuju u budućem razdoblju!

TEME RADIONICE i POZVANA PUBLIKA

Radionica ima za cilj omogućiti informiranje i učenje o korištenju EU sredstava za period 2021. do 2027. godine i bit će fokusirana na nekoliko tema:

  • Okvir EU fondova i prijavitelji
  • Razvojni smjerovi RH za 2020. do 2030.
  • Prilike za sufinanciranje i očekivani natječaji
  • Primjeri natječaja iz prethodnog programskog razdoblja

Pozvana su poduzeća koja planiraju unaprijediti svoje poslovanje te razvijati projektne ideje u područjima prihvatljivim za financiranje iz EU i osobama koje u skorije vrijeme planiraju krenuti u poduzetništvo i osnovati svoje poduzeće.

VODITELJ RADIONICE:

Radionicu će provesti stručnjak za EU fondove, Bojan Vrančić, mag.oec. iz društva „4 Consulting“ koji posjeduje bogato iskustvo u području financijskog i poslovnog savjetovanja, pribavljanja bespovratnih sredstava iz EU fondova, revizije, računovodstva i kontrolinga.

SUDJELOVANJE

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Maksimalan broj polaznika je 25.

PRIJAVE

Krajnji rok za prijavu srijeda 17. rujna 2021. Za pitanja i prijavu molimo kontaktirajte Renatu Razum (renata@pcsamobor.hr)

MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA:

Radionica će se održati u čevrtak 25 studenog 2021. u konferencijskoj dvorani Malog Tehnopolisa Samobor, 1. kat. Adresa je Ulica Vladka Mačeka 7, Samobor, a početak u 17 sati. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 2 sata.

Nadamo se da će nam se pridružiti radi stjecanja uvida o bespovratnim sredstvima iz  EU fondova i ostalih instrumenata za period 2021. – 2022.