Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Radionica "Poslovna komunikacija"

Poslovna komunikacija: upravljanje ONLINE imidžem i reputacijom, kritikama i pritužbama klijenata je šesta po redu, i ujedno i posljednja radionica prije ljetne stanke u sklopu Startup marketing akademije. Startup marketing akademija je prvenstveno namijenjena startupovima i malim poduzećima koja nemaju velike budžete za marketing te imaju svoje ”in-house” marketing menadžere koji upravljaju komunikacijom proizvoda i usluga. Međutim, predavanja i vježbe su namijenjene i svim ostalim poduzetnicima i zaposlenicima koji žele dobiti svjež pogled na marketinške komunikacije i trendove u poslovnom komuniciranju. Cilj edukacija je brza implementacija i ”kapitalizacija” naučenih vještina.

Radionica Poslovna komunikacija: upravljanje ONLINE imidžem i reputacijom, kritikama i pritužbama klijenata će naglasak staviti na rješavanje slučajeva iz prakse polaznika, ali obraditi će se i sljedeće teme:

  • Važnost upravljanja online imidžem i reputacijom s naglaskom na uslužne djelatnosti
  • Alati upravljanja online imidžem i reputacijom
  • Kako uspješno komunicirati s nezadovoljnim klijentima
  • Krizno komuniciranje

 

Radionica će se održati u utorak 5. srpnja od 17 do 19 sati s kratkom pauzom za kavu u prostorima Malog tehnopolisa u Samoboru. Nakon radionice, polaznici će dobiti uvjerenja o sudjelovanju.

Startup marketing akademiju podupiru grad Samobor i Poduzetnički centar Samobor te je besplatna za sve polaznike uz obveznu prethodnu prijavu putem maila renata@pcsamobor.hr .

Predavači na Startup marketing akademiji su Sabina Cvitković i Krešimir Sočković.
Sabina Cvitković je doktorand iz brendiranja na Sveučilištu u Ljubljani. Sabina ima više od deset godina iskustva u marketingu i odnosima s javnošću te je godinama radila na rukovodećim pozicijama marketinga medija i odnosa s javnostima. Predavač je marketinga na dva američka sveučilišta te autor znanstvenih članaka na temu brendiranja. U prosincu 2019 godine osnivala je Kohlmann d.o.o. (www.the-kohlmann.com), boutique marketinšku agenciju specijaliziranu za marketing startupova i malih poduzeća. Članica je Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) od 2010. godine, a od 2017. godine postaje član međunarodnog The Institute of Place Management (Manchester, Velika Britanije).

Komunikacijski konzultant i trener javnih i medijskih nastupa Krešimir Sočković je nakon godina rada u medijima svoja znanja odlučio pretvoriti u posao. Surađuje s osobama iz javnog života, menadžmenta domaćih i međunarodnih tvrtki, te javne i državne uprave na području komunikacijskog menadžmenta, razvoja komunikacijskih vještina i oblikovanju strategija komuniciranja. Osnivač je Communicato (www.communicato.eu), agencije za komunikacijsko savjetovanje i coaching. Sabina i Krešimir zajedno redovito drže predavanja i radionice za startupove i mala poduzeća širom Hrvatske, a njihova predavanja su redovito ocjenjena s najvišim ocjenama polaznika.

Vidimo se na jesen u novom i osvježenom izdanju Startup marketing akademije gdje nastavljamo educirati male poduzetnike i poduzetnike početnike kroz nove programe iz područja marketinga.