Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Započinje ciklus predavanja "STARTUP MARKETING AKADEMIJA"

Grad Samobor, Poduzetnički centar Samobor d.o.o. i Mali tehnopolis Samobor pokreću ciklus predavanja pod nazivom STARTUP MARKETING AKADEMIJA.

Akademija se sastoji od šest različitih predavanja koja će uključivati i praktične vježbe za polaznike:

  1. Osnove brendiranja proizvoda i usluga
  2. Osobno brendiranje i LinkedIn marketing
  3. Brendiranje poslodavca
  4. PR kampanje
  5. Učinkovita poslovna komunikacija
  6. Vještine javnog nastupa

Predavanja će se održavati svakog prvog utorka u mjesecu na lokaciji Mali tehnopolis Samobor, Ulica V.Mačeka 5, u vremenu od 17-19 sati.

Startup marketing akademija je prvenstveno namijenjena startupovima i malim poduzećima koja nemaju velike budžete za marketing te imaju svoje ”in-house” marketing menadžere koji upravljaju komunikacijom proizvoda i usluga. Međutim, predavanja i vježbe su namijenjene i svim ostalim poduzetnicima i zaposlenicima koji žele dobiti svjež pogled na marketinške komunikacije i trendove u poslovnom komuniciranju. Cilj edukacija je brza implementacija i ”kapitalizacija” naučenih vještina.

Startup marketing akademija je besplatna za sve polaznike uz prethodnu prijavu putem maila renata@pcsamobor.hr . Obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, broj polaznika je ograničen, a primjenjuju se aktualne mjere sprječavanja širenja virusa COVID-19 u trenutku održavanja predavanja. Po završetku cijelog ciklusa, polaznici koji su sudjelovali na minimalno tri predavanja dobit će certifikat o sudjelovanju.

Predavači na Startup marketing akademiji su Sabina Cvitković i Krešimir Sočković.
Sabina Cvitković je doktorand iz brendiranja na Sveučilištu u Ljubljani. Sabina ima više od deset godina iskustva u marketingu i odnosima s javnošću te je godinama radila na rukovodećim pozicijama marketinga medija i odnosa s javnostima. Predavač je marketinga na dva američka sveučilišta te autor znanstvenih članaka na temu brendiranja. U prosincu 2019 godine osnivala je Kohlmann d.o.o. (www.the-kohlmann.com), boutique marketinšku agenciju specijaliziranu za startupove i mala poduzeća. Članica je Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) od 2010. godine, a od 2017. godine postaje član međunarodnog The Institute of Place Management (Manchester, Velika Britanije).

Komunikacijski konzultant i trener javnih i medijskih nastupa Krešimir Sočković je nakon godina rada u medijima svoja znanja odlučio pretvoriti u posao. Surađuje s osobama iz javnog života, menadžmenta domaćih i međunarodnih tvrtki, te javne i državne uprave na području komunikacijskog menadžmenta, razvoja komunikacijskih vještina i oblikovanju strategija komuniciranja. Osnivač je Communicato (www.communicato.eu), agencije za komunikacijsko savjetovanje i coaching. Sabina i Krešimir zajedno redovito drže predavanja i radionice za startupove i mala poduzeća širom Hrvatske, a njihova predavanja su redovito ocjenjena s najvišim ocjenama polaznika.

Informacije i prijave: renata@pcsamobor.hr