Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Poduzetnik ste i tražite atraktivan i povoljan poslovni prostor? Javni poziv za zakup poslovnog prostora je otvoren, prijavite se!

U tijeku je 8. javni poziv za prijem zainteresiranih poduzetnika početnika u inkubator Malog Tehnopolisa Samobor, čiji se poslovni prostori nalaze na u prizemlju i na prvom katu zgrade u Ulici Vladka Mačeka 5.

Zahtjev za ulazak u Inkubator i korištenje njegovih pogodnosti mogu podnijeti poduzetnici početnici s područja Zagrebačke županije te koji ne posluju duže od tri godine od dana otvaranja Javnog poziva ili poduzetnici u fazi rasta i razvoja također s područja Zagrebačke županije.

 Po ovom Javnom pozivu na raspolaganju su tri preostala poslovna prostora, površine 48, 86 i 89 m2.

Uredi su opremljeni svim potrebnim priključcima, a budućim stanarima na raspolaganju će biti potporne inkubacijske usluge: sofisticirana 3D oprema, zajednički prostor, konferencijska dvorana, soba za sastanke, pristup internetu te savjetodavne usluge.

Poduzetnici početnici u Inkubatoru će moći ostati tri godine i za to vrijeme će prostore koristiti po subvencioniranim uvjetima. Cijena zakupa iznosi 8,76 eur po m2 prostora (bez PDV-a) i s uključenim režijama. Grad Samobor sufinancira komercijalne cijene usluga inkubacije poduzetnicima koji imaju registrirano sjedište u Samoboru, u prvoj godini 70%, u drugoj 50% te u trećoj godini 30%.

Prijava na javni poziv s traženom dokumentacijom podnosi se u roku od 15 dana od dana objave elektroničkim putem na mail info@malitehnopolis.hr

Dodatne informacije možete dobiti slanjem upita na adresu elektroničke pošte info@malitehnopolis.hr ili pozivom na broj  091/3325 340, g. Karlo Kupres, voditelj Malog Tehnopolisa Samobor.

 

Potrebna dokumentacija i tekst javnog poziva nalazi se na sljedećoj poveznici:   http://pcsamobor.hr/novosti/8-javni-poziv-za-inkubaciju-u-malom-tehnopolisu-samobor/