Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

POZIV ZA ULAZ U PROGRAM INKUBACIJE U PODOZETNIČKOM INKUBATORU MALOG TEHNOPOLISA

Poduzetnički centar Samobor objavljuje otvaranje 7. javnog poziva za ulazak poduzetnika u program Inkubacije u poduzetničkom inkubatoru Malog Tehnopolisa Samobor (MTS).

Na ovaj javni poziv pozivaju se Poduzetnici početnici, kako pravne tako i fizičke osobe (obrtnici), koje su mikro ili malo poduzeće u skladu s definicijom malih i srednjih poduzeća, te ne posluju duže od 3 godine od dana objave poziva. Osim toga, kandidati moraju biti registrirani na području Zagrebačke županije.

Za korištenje usluga poduzetničkog inkubatora MTS, potrebno je ispunjavati sljedeće uvjete:

  • Kandidat za korištenje usluga mora biti poslovni subjekt - poduzetnik početnik s sjedištem na području grada Samobora ili Zagrebačke županije, ili koji planira započeti investiciju na području Zagrebačke županije.
  • Kandidati moraju imati podmirene obveze poreza, prireza i doprinosa na i iz plaće.

Cijena zakupa poslovnog prostora iznosi 8,76 eura po kvadratnom metru bez PDV-a. U tu cijenu je uključen i trošak režija (voda, struja, plin – grijanje i komunalna naknada), sukladno točki VI. Pravilnika o korištenju usluga Malog Tehnopolisa Samobor.

Važno je napomenuti da cijena zakupa ne uključuje opremu i namještaj, već samo prostor. Osim poslovnog prostora, korisnicima su na raspolaganju i dodatne pogodnosti, kao što su besplatno korištenje konferencijske dvorane (ovisno o raspoloživosti), korištenje edukacijske dvorane, korištenje zajedničkih prostora te savjetodavne usluge koje se mogu zatražiti od MTS-a.

Potrebna dokumentacija za prijavu (prijavni obrazac, predložak poslovnog plana, obrazac izjave o potporama, životopis, Pravilnik o korištenju usluga MTS-a, Pravilnik o korištenju poslovnih prostora MTS-a) može se preuzeti na web stranici Poduzetničkog centra Samobor na adresi www.pcsamobor.hr.

Javni poziv je otvoren 30 kalendarskih dana nakon objave na web stranicama www.pcsamobor.hr i www.malitehnopolis.hr.

Dodatne informacije o programu Inkubacije, kao i odgovore na sva pitanja, možete dobiti slanjem upita na adresu elektroničke pošte info@malitehnopolis.hr ili pozivom na broj 091/3325 340, gospodina Karla Kupresa, voditelja Malog Tehnopolisa Samobor.

Ovaj program pruža izvrsnu priliku za podršku i razvoj poduzetnika početnika te stvaranje povoljnog okruženja za rast i napredak novih poduzeća. Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave i iskoriste ovu jedinstvenu priliku.

Za više informacija posjetite www.pcsamobor.hr na poveznici bit.ly/3CiU65x