Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

PRIDRUŽI SE CAPSULE PROGRAMU! I postani dio velike zajednice mladih poduzetnica!

CAPSULE je Erasmus+ projekt koji provode Impact Hub Bucharest, Career Shift, Impact Hub Zagreb i Impact Hub Budapest u 3 zemlje EU-a (Rumunjska, Hrvatska, Mađarska).

Cilj projekta je osnaživanje mladih žena diljem EU-a da postanu nositeljice promjena, oslobađanjem svog potencijala kroz holistički program izgradnje kapaciteta koji ih podržava da prevladaju prepreke poput ograničavajućih uvjerenja i straha od neuspjeha. Projektom se promiču projekti i poduzenički poduvati mladih i povećanje stupnja zapošljivosti među mladima. Sudionice projekta proći će kroz 5 e-tečajeva o vještinama poduzetničkog razvoja, kreativnim vještinama i digitalnim vještinama; pridružit će se lokalnoj zajednici projekta i razviti svoju poduzetničku ili projektnu ideju kroz 3 inkubacijska vikenda uz podršku trenera i mentora.

Ako si mlada žena od 18 – 28 godina koja je zainteresirana za razvoj poduzetničkog poduhvata ili projekta i na početku su svoje profesionalne karijere ili možda već radiš na poslovnoj ideji ili si pokrenule poduzetničku inicijativu – CAPSULE je za tebe! Program će raditi s ukupno 105 sudionica iz 3 partnerske zemlje. Za hrvatsko izdanje programa tražimo 35 mladih žena, između ostalog: – mlade majke koje žele samostalno razvijati posao; – mlade žene iz skupina u nepovoljnom položaju kao što su migranti, izbjeglice ili raseljene osobe koje se nalaze u partnerskim zemljama programa; – svaku mladu ženu koja želi postati poduzetnica, a ne zna odakle početi

Više informacija na CAPSULE - Impact Hub Zagreb