Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Raspisan javni poziv za ulazak u Poduzetnički inkubator Malog Tehopolisa Samobor

Poduzetnički centar Samobor raspisao je javni poziv za ulazak poduzetnika u program inkubacije u Poduzetničkom inkubatoru Malog Tehnopolisa Samobor.

Zahtjev za ulazak u Inkubator i korištenje njegovih pogodnosti mogu podnijeti poduzetnici početnici s područja Zagrebačke županije te koji ne posluju duže od tri godine od dana otvaranja Javnog poziva.

Na temelju ovog javnog poziva u inkubacijski program primit će se dva poduzetnika sukladno ljestvici koja će se formirati na temelju sljedećih kriterija: inovativnost i kvaliteta poslovne ideje, utjecaj na zapošljavanje, prikladnost djelatnosti,  tržišna održivost poslovne ideje i izvori financiranja.

Uredi su opremljeni svim potrebnim priključcima, a budućim stanarima na raspolaganju će biti potporne inkubacijske usluge: sofisticirana 3D oprema, zajednički prostor, konferencijska dvorana, soba za sastanke, pristup internetu te savjetodavne usluge.

Poduzetnici početnici u Inkubatoru će moći ostati tri godine i za to vrijeme će prostore koristiti po subvencioniranim uvjetima. Cijena zakupa iznosi 8,76 eura po m2 prostora (bez PDV-a) i s uključenim režijama. Grad Samobor sufinancira komercijalne cijene usluga inkubacije poduzetnicima koji imaju registrirano sjedište u Samoboru, u prvoj godini 70%, u drugoj 50% te u trećoj godini 30%.

Prijava na javni poziv s traženom dokumentacijom podnosi se u roku od 30 dana od dana objave elektroničkim putem na mail info@malitehnopolis.hr

Dodatne informacije možete dobiti slanjem upita na adresu elektroničke pošte info@malitehnopolis.hr ili pozivom na broj  091/3325 340, g. Karlo Kupres, voditelj Malog Tehnopolisa Samobor.

Potrebna dokumentacija i tekst javnog poziva nalazi se na sljedećoj poveznici:   https://bit.ly/3yz5IiZ