Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

30. lipnja 2023., Inkubator Mali Tehnopolis Samobor je bio domaćin iznimno uspješnog Dana otvorenih vrata!

Ovaj posebni događaj, koji se održao u sklopu "Otvorenih vrata EU projekata" Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, bio je značajan zbog obilježavanja desete godišnjice ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju.

U organizaciji Poduzetničkog centra Samobor, Dan otvorenih vrata okupio je stručnjake, poduzetnike i praktičare s ciljem širenja znanja, razmjene iskustava i promicanja dobrih praksi u korištenju EU fondova.

Ovaj događaj bio je fokusiran na predstavljanje naše infrastrukture i poslovnih usluga koje nudi inkubator MTS-a. Posjetitelji su imali priliku upoznati se s našim modernim tehnologijama i uslugama koje pružamo našim poduzetnicima u ranoj fazi razvoja ili u kasnijim fazama rasta poduzeća.

Također smo bili ponosni što smo mogli predstaviti primjere dobre prakse od strane naših talentiranih korisnika inkubatora MTS-a.  Unilink Media i Elproms Team podijelili su svoje priče o uspjehu i istaknuli važnost podrške koju su dobili od naše zajednice.

Bila nam je čast ugostiti predstavnike Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Grada Samobora te Regionalne razvojne agencije Zagrebačke županije. Njihova prisutnost svjedoči o važnosti i podršci koju pružaju razvoju inovacija i poduzetništva na lokalnoj i nacionalnoj razini.

Ispred Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, želimo izraziti iskrenu zahvalnost gospođi Zrinki Radišić, voditeljici Odjela za koordinaciju ispunjavanja uvjeta koji omogućuju provedbu EU, na njenoj prisutnosti i podršci na našem Danu otvorenih vrata MTS-a.

Također, zahvaljujemo gospodinu Tomislavu Komanović, voditelju Odjela za regionalni razvoj te gospodinu Tomislavu Biškupec, stručnom suradniku za regionalni razvoj u Regionalnoj razvojnoj agenciji Zagrebačke županije na njihovoj svesrdnoj podršci i suradnji u provedbi dosadašnjih i planiranih novih projekata.

Isto tako, zahvaljujemo EU mentorici Poduzetničkog centra Samobor i stručnjakinji za državne potpore i EU fondove, gospođi Ivani Eror Lišnjić, na prisustvu i korisnim informacijama o planiranim natječajima za poduzetnike u novoj financijskoj perspektivi i podršci na ovom događaju.

Posebno želimo zahvaliti na nazočnosti gospodinu Miranu Šoić, predsjedniku Gradskog Vijeća Grada Samobora i gospodinu Hrvoju Frankić, pročelniku UO za gospodarstvo, razvoj i EU fondove, koji su predstavljali Grad Samobor na našem Danu otvorenih vrata.

Vaša podrška i sudjelovanje doprinijeli su uspješnom održavanju događaja i promociji MTS-a.

Hvala vam što ste uložili vrijeme i energiju kako biste podržali naše napore u promicanju regionalnog razvoja i korištenju EU fondova.

Moderatorica događaja bila je Renata Razum koja je uspješno je vodila program događanja.