Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

INTERVJUI S KORISNICIMA MTS-a

Fresh Up Be j.d.o.o. - inovativno poslovno savjetovanje

Razgovaramo s Majom Škarica Labura, direktoricom tvrtke Fresh Up Be. 

Maja Škarica Labura u dvanaestom mjesecu 2020. godine kroz sustav predinkubacije ušla je u poduzetnički inkubator i nedugo zatim osnovala poduzeće Fresh Up Be j.d.o.o. čija je osnovna djelatnost inovativno poslovno savjetovanje i osvježavanje poslovanja start-up i malih poduzeća.

Kako ste došli na ideju pokretanja vlastite tvrtke?

Upravo iskustvo na poslovima financijskog i poslovnog savjetovanja na menadžerskim pozicijama ponukalo me da krenem u vlastiti poduzetnički pothvat. Spomenuti inovativni način poslovanja obuhvaća proaktivni pristup poduzetnicima, te izradu pametne aplikacije koja će u stvarnom vremenu kanalizirati pitanja i interese poduzetnika na pravo mjesto kako bi u što kraćem vremenu dobili što kvalitetnije povratne informacije i poslovna rješenja.

Vidjeli ste priliku djelovanja u MTS-u?

Kako unutar poduzetničkog inkubatora postoji širok portfolio poduzeća koja se bave različitim djelatnostima, postoji velik prostor za potencijalnu buduću međusobnu suradnju. Poduzeće Fresh Up Be trenutno privodi kraju dva projekta poslovne analize i poslovnog savjetovanja s vanjskim klijentima, te je započelo tri nova projekta.

Koliko imate zaposlenih i kakvi su planovi za budućnost?

Zaposlena sam samo ja kao direktorica no do kraja godine u planu je otvaranje još jednog radnog mjesta.

Molimo ocijenite potencijale inkubatora MTS-a?

Mali tehnopolis Samobor je centar s visokim potencijalom za umrežavanje poduzetnika s ciljem ostvarivanja zajedničkog rasta i razvitka. Nemonovno je da će inkubator s vremenom pomoći velikom broju poduzetnika ostvariti ciljeve.