Povećaj font

Smanji font

Promijeni kontrast

Sivi tonovi

Promijeni font

Poduzetnički centar Samobor objavljuje drugi javni poziv za prijavu u mrežu EU konzultanata

Poduzetnički centar Samobor (PCS) objavljuje drugi javni poziv za prijavu u mrežu EU konzultanata u sklopu EU Akademije Malog Tehnopolisa Samobor (MTS). Nakon uspješnog prvog poziva, s ciljem daljnjeg jačanja naše mreže stručnjaka i proširenja kapaciteta za pružanje visokokvalitetnih usluga, otvaramo vrata novim talentima u području savjetovanja i upravljanja EU fondovima.

Pozivamo vas da se pridružite našoj rastućoj zajednici EU stručnjaka!

Ovim pozivom  tražimo konzultante koji su dobro upućeni u širok raspon mogućnosti sufinanciranja projekata putem sredstava Europske unije. Naš fokus je na pružanju podrške poduzetnicima, obrtnicima, poljoprivrednicima i drugim korisnicima, u rastu i razvoju njihovih poduzetničkih ideja.

Što vam nudimo?

  • Priliku za razmjenu iskustva i znanja u usko specijaliziranom području vezanom uz EU fondove.
  • Sudjelovanje u organizaciji informativnih dana i poduzetničkih akademija o pripremi i provedbi EU projekata.

Kako se prijaviti?

Zainteresirani kandidati trebaju ispuniti prijavni obrazac dostupan na poveznici  https://forms.gle/hDECBxLeozCxescc9. Uz prijavni obrazac potrebno je priložiti životopis s poslovnom fotografijom te dodatnu dokumentaciju kojom dokazujete svoju stručnost.Tekst javnog natječaja dostupan je na http://pcsamobor.hr/

Rok za prijavu: Javni poziv je otvoren 60 dana od dana objave na web stranici Poduzetničkog centra Samobor i Malog Tehnopolisa Samobor.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na renata@pcsamobor.hr ili na broj telefona 01 3336 830.